Antal medlemmar: 1313 st
  För företag  
SAMARBETSPARTNERS
BLÅ/BLÅ SIDORNA
1891-KLUBBEN
EVENEMANG
EXPONERING

Exponering

Enligt en undersökning gjord av Rubin Research visar det sig att köpbenägenheten i målgruppen "Djurgårdare" är till 70% lojala sin klubb vid val av produkter/leverantörer till företag som samarbetar med Djurgården Fotboll. Genom dessa kanaler når du en målgrupp som har ett passionerat förhållningssätt till båda fotboll och Djurgården.

 

DIFTV / YouTube-DIF
Via DIFTV når du som annonsör en bred publik. Djurgården Fotboll samarbetar med YouTube där intervjuer och klipp visas.

Ladda ned pdf här>>Arenaexponering
Köper du TV-exponering genom Djurgården Fotboll köper du inte bara exponeringen i TVrutan utan bygger även lojalitet i målgruppen "Djurgårdare" lokalt.

Ladda ned pdf här>>

Nytt för i år är att Djurgården erbjuder reklamplats på samtliga av våra bollhållare och bollkallar på Stadion. Genom att annonsera här så når Ni ut till både TV-tittarna och dem som närvarar vid match.

Ladda ner pdf här >>


Banners
Önskar du en ökad försäljning, samtidigt som du ökar kännedomen om ditt företag och varumärke? Via en banner på dif.se når du ca 200 000 unika besökare/månad.

Ladda ned pdf här>>


Matchprogram
Matchprogrammet Blåranden är digitalt och kan laddas ned på www.dif.se inför varje hemmamatch. Företag kan exponeras med både logotype och annons. För mer information, se "Lathunden".


Medlemstidning
Medlemstidningen Djurgårdaren produceras fyra gånger per år till Djurgården Fotbolls medlemmar och når drygt 12 000 hushåll i Sverige. Företag kan exponeras med både logotype och annons. För information samt mått , se "Lathunden".


Lathunden
Här finner du mått och instruktioner för exponering. Du finner även tips och råd.

Ladda ned pdf här>>Nyheter

Våra bloggar
RSS  

Djurgårdsandan


Övrigt


 
Djurgården Fotbolls huvudsponsorer
Läs allt om Nya Östermalms IP
Skriv på namninsamlingen för Djurgårdsarenan


Copyright © 2017 Djurgården Fotboll | Kontakta oss | Sajtkarta | DIFTV | Köp biljettpaket | Djurgårdsandan